söndag, juni 10, 2007

Studentfest

I fredags var vi på studentfest i Oskarshamn.Det var David bror Oskar som gick ut gymnasiet! På bilden syns han med lillasyster Johanna.
Det började med att alla gratulanter fick samlas på en stor gräsmatta nedanför skolan. Dit tågade sedan studenterna, sjöng Studentsången och sprang ut i folkhavet. Sen gick de tillsammans ner till Stadsparken där de åkte runt stan i olika fordon. Det fanns de vanliga höskrindorna men också en gammal brandbil. Det coolaste var några killar som hade satt en badtunna (med vatten) på ett flak! De svettades nog inte lika mycket som vi andra... för det var VARMT i fredags.

Efter firandet på stan blev det firande i Sörvik där de bor. Mycket släkt och vänner hade samlats för att fira Oskar. Vi fick god mat och dryck. Trevligt att prata lite med Davids farfar också. Davids faster Eva var hemma från Israel en vecka. Ett av de roligare inslagen var deras jättestora studsmatta. Den var både jag och David upp på ett par gånger! Johanna lurade upp oss och det var jättekul. Sen var jag inte nödbedd att hoppa lite med Albin också. Vi tittade även på Johannas häst Benita. Hon har den hos sin morbror Lars. David har förresten gjort en hemsida åt Lars naturridning, den första sedan 1998. Titta här. På bilden till vänster ser vi David och bakom skylten skymtar pappa Ben.