lördag, april 14, 2007

Bilder från Thailand

Vi hade tre kameror med oss till Thailand (digitalkameran, systemkameran och Davids mobilkamera) så det blev en del kort... Här är några.

Första riktiga dagen i Bangkok. Vi strosar runt på Kao San Road, klassisk backpackergata. Där tog vi oxå vår första thaimassage, superskönt.

Dagen efter besökte vi det stora tempelområdet i Bangkok. Här är det jag tyckte var finast.

Ko Samui. Efter några dagar med sol och bad följde vi med på en utflykt runt ön. Bland annat rida på elefanter och kolla in en stor Buddhafigur. Vi åkte med jeepar på slingriga och branta vägar upp till öns högsta punkt. Och så besökte vi det ni ser på bilden, öns största vattenfall. Man kunde även bada precis nedanför vilket vi ju såklart gjorde.

Sista dagen på Ko Samui gjorde vi en egen dagsutflykt till andra sidan ön till stranden Mae Nam. Den var jättevacker. På bilden äter vi lunch och så ser man vattnet och stranden bakom Davids arm.

Snorkelutflykt från Phuket. På bilden snorklar vi vid Monkey Beach utanför ön Phi Phi Don. Det är jag i blå bikintrosa och simfötter. Vi snorklade även på ett annat ställe den dagen innan det blev lunch och bad. Härlig dag men snorklingen var sådär. Då var det mkt bättre när vi snorklade utanför Ko Tao, fler fiskar.

Kata Beach, Phuket. Här var vi och solade och badade och hade det bra.

Kanchanaburi. Där trekkade vi i Erawan National Park till ett vattenfall men vi besökte även denna kända bro. Floden är såklart Kwai River.

Etiketter:

1 Comments:

At 19:02, Blogger Frida said...

Åh, så fint det är överallt!

 

Skicka en kommentar

<< Home