fredag, mars 16, 2007

Förberedelser

Nu är jag frisk igen. Halleluja! Det känns jättebra. Och inte blev David smittad heller, bara lite förkyld och en grad över normaltemp. (men det har också gått över). Så nu är det full fart framåt mot Thailand! David var ledig idag så vi har fått en del gjort. Servat och bytt däck på bilen t.ex. Och just nu tvättar vi kläder. När jag ska åka bort vill jag alltid ha tomt i tvättkorgen och välstädat i hemmet, för att det är roligare så än tvärtom, när man kommer hem.

Detta blir nog sista inlägget innan avresan. Imorgon ska jag packa det sista och sen gå på musikal. David har två travdagar att se fram emot på KalmarTravet, V65 ikväll och V75 imorgon. Sen på söndag morgon tar vi Alfan och åker till brorsan i Uppsala. Kul att få träffa dem lite också. Planet går måndag kväll och runt tio på tisdag f.m svensk tid har vi landat i Bangkok.

Under resan kommer vi försöka lägga ut bilder här på bloggen ett par gånger, eller på mailen, vilket som visar sig vara enklast. MMS är billigt och roligt att skicka så det kanske kommer något sådant också.

Etiketter:

2 Comments:

At 19:17, Anonymous Anonym said...

Ha så kul nu och njut så mycket ni bara kan :D Kram Sara

 
At 23:04, Blogger Frida said...

håller med föregående talare!

 

Skicka en kommentar

<< Home