onsdag, september 06, 2006

Om att sabba för andra

Idag är det inte kul att vara folkpartist. En sk skandal håller på att rullas. Ett par idioter sabbar för hela sitt parti, tydligen fanatiska som man kan vara i ett ungdomsförbund men de borde fatta att detta skadar hela Alliansen!

Jag är så enormt ledsen för detta. Det var ju så nära denna gången, Alliansen var överens, opinionssiffrorna visade ett övertag och det var två veckor kvar till valdagen. Och så detta. Jag är så arg på dessa idioter. Och så ledsen för Davids och alla andra ärliga folkpartisters skull. Han har jobbat och slitit hela mandatperioden för att göra det bästa för Kalmar. Och så kanske det går åt skogen pga detta. David är lika upprörd som jag, och väldigt uppgiven, inte kul att se.

Media är ju inte kända heller för att vara återhållsamma utan frossar i skandalen dag efter dag. Och Ulvskog/Persson är ju inte sena att utnyttja situationen. Det var de som började i våras med att förtala Reinfeltd men det har alla glömt bort nu.

Mycket arg och besviken på vilken smutsig kampanj vi har i detta val. Hoppas alla väljare inte bara läser rubrikerna på kvällstidningarna utan ser bakom det som hänt.

Det här inlägget sammanfattar vad jag också känner.