söndag, september 03, 2006

Bil säljes, UPPDATERAD

Nu är det dags att sälja vår BMW. Om det är någon som är intresserad ligger annonsen ute på Blocket eller klicka här.

Hoppas någon vill köpa den snart. Den står på vår parkeringsplats just nu och det gör mig tokigt att leta parkering varje kväll när man haft Alfan. Det gör att jag inte tar bilen så ofta, och det är ju iofsig bra, men jag vill ändå bli av med den nu! Vi skulle sålt den mycket tidigare men det var ett fel på brytarna som tog tid att laga.

Hittils har två stycken ringt, en som ville byta bilen mot en K800i. Han hade köpt en telefon för de pengar han och hans sambo skulle ha till bil och nu var hon jättearg. Han behövde en bil snabbt med andra ord men vi behöver inga fler telefoner, har redan två var, så det blev ett nej.

Uppdaterad: Bilen är såld!
En kille från Ronneby var hit ikväll och tittade på bilen. Han tyckte den hackade lite men tog den ändå. Yes! De tog den med sig redan ikväll. Vi köpte bilen för 15000, hade planerat att få 12000 för den, annonserade ut den för 6000 och det slutade med 5000. Synd det inte blev mer men den var ju trots allt obesiktad. Killen som vi köpte den av hade gjort den lite mer sportig och den vi sålde den till ville oxå ha den så, han skulle ha den som vinterbil och köra på isen med. En av grabbens kompisar hade jobbat sex säsonger i Sälen och där sett hur de körde på isen. Nu hade han och alla hans polare allihop köpt varsina BMW 320 som de skulle leka med i vinter (på en isbana på en åker, ej havet så var inte oroliga).