lördag, juli 15, 2006

En vinnare i familjen

Har varit ledig i två dagar men är nu tillbaka på jobbet för arbete i sju dagar i rad. Har bytt så därför blev det så många dagar, det får gå.

I torsdags var då jag och David på IKEA. Jag kan säga att David fick köpa ALLT som stod på hans lista... Det fick inte jag men det var ju inte meningen heller. Vi köpte glas, bokstöd, köksmatta, servetter, iskubshållare och tidningsställ. Sen blev vi sugna på ett bord och en lampa, letade även efter gardiner men det är helt förgjort att hitta några snygga.

Sen åkte vi till Gårdby/Öland för att hälsa på Davids mamma. Och gissa vad vi fick för mat? Jo just det köttbulllar! Dessa var ju bra mycket godare än IKEAS eftersom de var hemgjorda. Tuula och hennes sambo Sven-Olof har en stor trädgård så vi satt ute hela dagen. Vi pratade mest och jag lekte med Davids brorsbarn, Albin och Martin. Albin blir ju tre nästa onsdag så han är ju en egen person nu och rolig. Martin vill bara klänga på allt och har börjat åla på golvet ch resa sig, jättesöt. Davids brorsa Daniel är sugen på att börja spela golf, så de spelade lite med Davids klubbor. Vi hade tänkt att sova över men David hade druckit whisky och hans mage pallade inte så vi åkte hem.

Igår blev det en baddag. Och sen var vi på trav. Folkpartiet hade bokbord så David hjälpte till där. Sen skulle alla partier delta i ett ponnylopp men alla andra partier utom FP backade ur! Som tur var var det en del av kvällens sponsorer som skulle köra så loppet blev av iaf.
DAVID VANN!
Han spelar ju ofta på trav och hade taktiken klar för sig. Han vann med god marginal och fick hålla segerintervju inför alla där. Han tyckte det var jättekul och en riktig adrenalinkick, dagens höjdare utan tvekan.