fredag, juni 30, 2006

Gotland

Gotlandsresan var en hit, SKA dit igen. Vi tog båten i tisdags från Oskarshamn till Visby. Där mötte mamma och pappa upp, de hade hyrt en mysig stuga innanför muren så det var gångavstånd till allt sevärt.

I onsdags blåste det som tusan så vi for till Lummelundagrottan. Coolt se alla stalaktiter(neråtväxande) och stalakmiter (uppåtväxande). Geologi kan vara kul och en grotta är ju alltid spännande. Efter det tog vi en biltur runt Norra Gotland. På kvällen gick vi runt ringmuren och käkade på Stora Torget.

I torsdags var det baddag på Tofta Strand. Vattnet var varmt och jag var i tre gånger. Solade och mådde bra. Pappa hade inte tillräckligt med solkräm så han var RÖD igår kväll. På kvällen gick vi en guidad tur med en supercool och jättekunnig guide. Gertrud, fd mellanstadielärare och numer pensionär och helt idéell guide. SÅ bra på att berätta. Turen skulle ta 2-3 timmar men tog fyra, vi hade inga tröjor med oss men hade vi haft det hade vi kunnat gå där en timme till, lätt.

2 Comments:

At 19:44, Blogger Frida said...

Det lät härligt! När kommer bilderna?

 
At 14:48, Anonymous Anonym said...

OK, jag erkänner. jag är inte så teknisk, måste vänta på att david lär mig hur man tankar över från digitalkameran till datorn... inte så 200-taljag vet men kameran är ju ganska ny.. ska göra det ikväll!

 

Skicka en kommentar

<< Home