måndag, maj 29, 2006

Om långresor

Igår var det Mors Dag. Det är tråkigt att inte kunna träffa sin egen mamma den dagen, hade skickat kort och ringde men det är inte samma. Hon var hos min bror dagen innan iallafall. David fick iallafalla träffa sin mamma. Äntligen blev han klippt, det var välbehövligt. Han har lockigt hår och det syns mer när han har långt hår, vilket han ju är söt i men det är bättre när det är kort. Det roligaste var att träffa Davids brorsbarn, Albin tre år i juli och Martin åtta månader. På vägen hem fick vi sitta i kö på Ölandsbron för det hade hänt en olycka längre fram och vägen var avspärrad. Tänkte inte på det för vi fick inte sitta så länge och vänta, spelade TP i mobilen, men läste i tidningen idag att det var sju skadade och att de fick klippas loss och sen föras till sjukhus med ambulans. *ryser*

Vi ska köra bil till Tyskland och VM och kollade igår hur lång tid det skulle kunna ta. 12 timmar! Det är som att vi på en dag skulle köra Kalmar-Borlänge och tillbaka och när vi väl var tillbaka fortsätta till Växjö. Tur att vi är fyra med körkort så vi kan turas om.

Värre var det för min kompis Frida som i dagarna kört ensam till Norge. En annan som har vana av resor genom Europa är Johanna som brukar vara på hälsoresa till Schweiz.

/anna-karin

1 Comments:

At 08:08, Blogger annakarin said...

ja det är jag, David, Johan och Solmaz som åker. Har börjat förbereda lite, tvätta och handla Sverige t-shirts och så.

 

Skicka en kommentar

<< Home