söndag, februari 19, 2006

Två härliga vinterdagar

Allt är bara superbra här i Borlänge. Efter SPA-dagen i fredags har helgen varit full av vinteraktiviteter. I lördags var jag och pappa i Romme Alpin. Det var magiskt bra åk den första timmen, nypistade backar, ingen kö till liften, lagom kallt och skidåkningen bara flöt på. Sex sådana underbara åk hann vi med på den där timmen. Resten av dagen var lika bra och till slut blev det ca 25 åk och noll fall.

Idag söndag var jag, mamma och pappa ute på Främby udde på de s.k Runndagarna. Vi gick en promenad på isen, tittade på folk och fikade. Hade bara solen tittat fram hade det varit tio av tio.

Dagens tips är alltså: mer vinteraktiviteter till folket!

I lördags kväll blev det uteaktivitet av ett annat slag, nämligen utgång till Bolanche. Jag var på fest hos Frida och hennes trevliga kompisar.

Dagens fundering: stämmer Peppes uttalande om att det är beroende på att OS startat som han åkt ut ur Let´s Dance? Det spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att han är ute ur danstävlingen. Melodifestivalen har för övrigt varit i Leksand och även Borlänge fick vara med på ett hörn, The Poodles spelade på Bolanche igår, Ulf Elving var oxå där och en Melodifestivalbil var parkerad i stan.

/anna-karin