måndag, april 23, 2007

I have a dream

Dagens fundering: I helgen arrangerades det en lokal variant av Let´s Dance här i Kalmar. Den kallades Shall we dance och lokala kändisar dansade med dansare från Dansinstitutet. Tony Irving var där som domare och Harald som konferencier. Egentligen skulle Lasse skött den sysslan, men han är ju sjuk stackarn. Utarbetad. Jag hade inte möjlighet att gå men vad kul det hade varit, dansfreak som jag är! Enligt tidningen blev arrangemanget en succé. Tänk bara om det gick att ordna något liknande för att göra reklam för min favvo-dans Lindy Hop? Vilken dröm, att Lindy Hop blev lika stor dans som buggen...

Helgens tråkiga: Gammelvovven i Gårdby, Rocky, fick somna in hos veterinären igår kväll. Han blev 15 år så han har ju funnits halva Davids liv, självklart var D nedstämd. En riktigt duktig jakthund var Rocky nästan hela sitt liv.

Dagens positiva händelse: I förmiddags kom och Åsa över och fikade. Vi har inte setts på mer än en månad så det fanns lite att prata om.

Etiketter:

1 Comments:

At 19:35, Blogger Johanna said...

Vad roligt det lät med "Shall we dance"! Synd att du inte kunde gå... Du får väl jobba på idén att göra något liknande med Lindy Hop istället! Jag håller tummarna! ;-)

 

Skicka en kommentar

<< Home