måndag, februari 06, 2006

Biljetter till fotbollsVM fixade!

I helgen hände det en hel del så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen. På lördagen var jag och David runt och kollade på soffor eftersom vi planerar att köpa en ny. Vi vill ha en hörnsoffa och hittade flera stycken vi gillade. Problemet är att välja färg. De vi väljer på nu är cremevit, ljusbrun, mörkbrun, grå eller blå. Vad tycker ni? Materialet är för övrigt microfiber som sägs vara lätt att rengöra och mkt slitstarkt. Någon som vet om det stämmer?

För övrigt har helgen gått åt till aktiviteter med dansklubben. Årsmöte och invigningsfest för nya lokalen på lördag kväll och del 1 i vår nybörjarkurs i Lindy Hop på söndagen. Det var 13 st deltagare på kursen och alla verkade ha kul. De var jätteduktiga med tanke på att vi körde ganska hårt med dem, 2 grundsteg och åtta turer. Men det gjorde vi för att det då blir lättare för dem nästa vecka.

Dagens utmaning: många, mest sådana som rör arbete.

Dagens fundering: kommer Kajsa Bergkvist slå utomhusrekordet? Jag tror det. Grattis Kajsa till det världsrekord du satte i lördags!!

Dagens tips: Titta på tv 10 juni så kanske ni ser mig i bild för vi fick biljetter till fotbollsVM och Sveriges öppningsmatch!!!!

/anna-karin

1 Comments:

At 17:57, Blogger Vi på Kantarellen said...

Cremevitt är skitsnyggt, men ack så lätt för att se solkigt ut.

 

Skicka en kommentar

<< Home