tisdag, maj 08, 2007

Lindy Hop i TV4

På TV4 kunde man häromveckan se riktigt proffsig Lindy Hop! Harlem Hot Shots tävlade nämligen i Talang-07. De uppträder ofta och ibland t.om utomlands med sina shower. De är också lärare på Herräng Dance Camp, världens största lindy-läger. Så de gick ju vidare utan diskussion vilket innebär att ni kan se dem även i kommande program.

Det finns ett klipp för den som är intresserad av att se Lindy Hop i showformat. Gå in på www.tv4.se/talang, klicka sen på Semifinalister i program 4, scrolla längst ner och njut av klippet. De dansar i två minuter och det är jobbigt vet jag av egen erfarenhet. Tänk er själva en koregrafi i 220 bpm med många airsteps.

Kul också att Lindy Hop återigen får uppmärksamhet. Hoppas det smittar av sig på kursdeltagandet i SPIR... OCH, vi i Kalmars lindygäng skulle klara dessa koreografi utan problem, (om man tar bort alla airsteps) så vi är rätt duktiga vi också!

Etiketter:

1 Comments:

At 11:42, Blogger Johanna said...

Ja, jag såg också på talang 2007 i fredags; de var verkligen jätteduktiga att dansa! Men min favorit var ändå skånske Elias som sjöng "Oboy, vilket vackert väder...". Han var så otroligt charmig! Bäst var nästan efteråt när juryn pratade med honom och när han blev intervjuad av Peppe Eng; han sa så roliga saker! Synd att man inte kan se intervjuerna i efterhand, det är bara själva uppträdandena.

 

Skicka en kommentar

<< Home