fredag, juli 28, 2006

Inställt besök

Denna veckan har gått väldigt fort, kom ju hem i måndags och sen har det varit fullt upp med att greja inför besöket i helgen. Städa, tvätta, handla och plocka. Idag var jag tex uppe vid åtta för att hinna handla innan jobbet (började 10.00). Stod utanför Coop vid nio med alla morgonpigga pensionärer, vilken syn när alla rusade in i affären när grindarna gick upp.

I och med Ninas besök har vi fått press på att göra iordning gästrummet. Och det blev faktiskt bra, köpte ett litet bord från IKEA att ställa framför soffan och hängde om tavlorna lite grann. Sen köpte vi en svart gardin med öljetter som vi hängt upp i dörröppningen med hjälp av en duschstång, nu kan man dra för på natten. Blev jättebra faktiskt.

MEN nu visade det sig att jag inte hade behövt handla imorse eller känna mig stressad för Nina kommer inte och hälsar på. Hon har blivit sjuk stackarn! Jag och Åsa är besvikna såklart men har bestämt oss för att gå ut själva. Hoppas Nina kan en annan helg ganska snart och att hon kryar på sig.