tisdag, april 04, 2006

Tankenötter och dansefötter

Nu är det riktig vår här i Kalmar. Tecknen är tre på detta: Ingen snö, Plusgrader, Kan sitta ute på balkongen och sola. Har börjat tänka på påsken, det är faktiskt inte så långt dit. Har börjat pynta så smått men det mesta får vänta till lördag då det blir storstädning. Mina föräldrar ska komma på besök, det ska bli jättekul, och då måste det vara fint.

Jobbet går bra. Har lärt mig en massa roliga tjänster bl.a att man kan skicka sms till fast telefon? Har ni testat det? Det ringer i vanliga luren och när man svarar läser en röst upp meddelandet.

Idag gjorde vi en tankenöt som jag förmedlar vidare. I rum 1, där du befinner dig, sitter tre strömbrytare och i rum 2 tre glödlampor. Du får bara gå in en gång i rum 2 och det du ska ta reda på är vilken strömbrytare som går till vilken lampa? Strömbrytarna får du röra hur många gånger som helst såklart. Svaret kommer imorgon...

Nu ska jag dansa Lindy Hop, idag ska vi testa airsteps. TV-tipset för kvällen är Gilmore Girls på kanal 5 20.00. Mkt bra serie.

/anna-karin